17 juni 2024

Ontdek waarom je voor retouches bij NOBA moet zijn

Niet elk kledingstuk past perfect, bij NOBA zijn we ons daarvan bewust. Daarom doen we bij NOBA retouches in ons eigen atelier, zodat elk aangekocht item naadloos aansluit bij jouw unieke figuur.

NOBA-medewerkster Marina die een retouche uitvoert.

Een persoonlijke service op maat

Bij NOBA is het all eyes on you. We doen veel meer dan kleding verkopen, we bieden je een service die even persoonlijk is als de kleding die je draagt. Onze professionele retoucheuses stellen daarom alles in het werk om je kleding perfect te laten passen. Iedereen verdient hier een op maat gemaakte aanpak. Dus of het nu gaat om het verkorten van de mouwen van een hemd, het aanpassen van de lengte van een jurk of broek, het verstellen van een kostuum, of het innemen van een tailleband, bij NOBA voeren we elke retouche zorgvuldig en met oog voor detail uit.

Steeds een oplossing naar wens

Van het verkorten van kledingstukken tot het verlengen ervan — bij NOBA is veel mogelijk. Het team bekijkt steeds of aanpassingen haalbaar zijn, en wat de beste oplossing(en) zijn voor jou wensen. We doen alles voor een brede glimlach op jouw gezicht.

Snel en voordelig

Je mag voor retouches bij NOBA altijd rekenen op een week verwerkingstijd. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, want sommige momenten, zoals een afscheidsviering, kunnen niet wachten. We doen er dan alles aan om je zo snel mogelijk te helpen tegen een zo voordelig mogelijk prijs. 

All eyes on you

Onze retoucheuses staan altijd voor je klaar, zowel tijdens het shoppen zelf als daarna. Je kan tot een maand na je aankopen terugkomen voor aanpassingen. Of je nu een recent gekocht item wilt laten aanpassen of je NOBA-webshop order beter wil laten aansluiten op je lichaam, kom langs bij je favoriete NOBA-winkel en ons team staat voor je klaar om je kledingstuk in model te spelden.

Kies voor NOBA, want onze retoucheteam zorgt ervoor dat alle ogen op jou gericht zijn met perfect passende kleding. Ontdek onze verschillende diensten op onze website of kom langs in een van onze winkels voor meer informatie.

Shop in stijl

Kom onze volledige collectie ontdekken!

Katrien, Stijladviseur

0