13 mei 2024

All Eyes On: Verkoopmedewerkster Veroniek

Veroniek NOBA Hasselt

Bij NOBA draait alles om passie voor mode en wie kan daar beter over vertellen dan onze eigen Veroniek van de winkel in Hasselt? Na 13 jaar bij NOBA heeft Veroniek een schatkist aan stijlvoorkeuren en -geheimen, die ze vandaag exclusief met jou deelt.

Wat is jouw favoriete NOBA-merk?

“Er zijn meerdere merken, maar als ik echt moet kiezen is het Amélie&Amélie. De mix van jong en casual, met een klassieke uitstraling en vrouwelijke touch, maakt het merk zo bijzonder. Hun gebruik van goudtinten en subtiele glitters gecombineerd met aardse en beige tonen, maakt elk kledingstuk zowel uniek als veelzijdig.”

Wat was jouw grootste fashion blunder ooit?

“Toen ik op een avond uitging met vrienden, voelde ik me fantastisch. Het was pas veel later dat ik merkte dat de beveiligingstag nog steeds aan mijn broek zat. Je kunt je wel voorstellen hoe beschaamd ik was toen ik dat ontdekte!”

Wat is jouw fashion guilty pleasure?

“Zodra ik thuiskom, kan ik niet wachten om in mijn comfortabele kleding te schieten. Mijn beige jogging van Only is mijn toevluchtsoord na een dag vol mode.”

Heb je een go-to outfit voor een dag waarop je je goed in je vel wilt voelen?

“Voor mij gaat er niets boven het dragen van vrolijke kleuren die reflecteren hoe ik me van binnen voel. Een stralend kleedje of een relaxte jeans met een luchtige blouse, daar voel ik me altijd top in.”

Op welke modetrend kijk je nostalgisch terug?

“Ik vind de Bohemian look een heel leuke stijl. Je ziet het soms in het straatbeeld in de zomer, maar van mij mag deze trend volledig terugkomen. Lange jurken, lange rokken, wijde broeken, wat suede, franjes, aardetinten, rieten tasjes, … Ik hou van die hippie vibes.”

Welke bekende persoon zou je graag eens in de winkel zien binnenwandelen en verderhelpen met zijn of haar outfit?

“Van mij mag Demi Moore eens binnenwandelen. Haar een klassieke maar gedurfde look geven zou fantastisch zijn. Of de meisjes van K3, daarbij zou ik kiezen voor outfits met glitter en glamour die er iets meer volwassen uitzien.”

Kom kennismaken met Veroniek

Zou je graag een babbeltje doen met of stijladvies krijgen van Veroniek? Ze ontvangt je graag met een glimlach in NOBA Hasselt.

Shop in stijl

Kom onze volledige collectie ontdekken!

Katrien, Stijladviseur

0