10 april 2024

All Eyes On: Shopmanager Marleen

Bij NOBA draait alles om passie voor mode en wie kan daar beter over vertellen dan onze eigen Marleen van de winkel in Tielt-Winge? Na 23 jaar bij NOBA heeft Marleen een schatkist aan stijlvoorkeuren en -geheimen, die ze vandaag exclusief met jou deelt.

Wat is jouw favoriete NOBA-merk?
“Dat is een moeilijke keuze met zoveel mooie merken. Mijn kleerkast krijgt ook regelmatig een update. Maar Comma heeft dit seizoen echt mijn hart gestolen. De collectie past precies bij mijn figuur en stijl. Ik vind hun stoffen en snit altijd leuk.”

Wat was jouw grootste fashion blunder ooit?
Marleen lacht: “Ik liep de herenafdeling in na een toiletbezoek. Er stond een knappe man te shoppen. Toen ik passeerde, voelde ik dat zijn blik me volgde. Ik dacht dat ik ‘touche’ had. Achteraf bleek dat mijn rok in mijn onderbroek was blijven hangen! Heel gênant. Dat verhaal blijft me achtervolgen!”


Wat is jouw fashion guilty pleasure?

“Ik moet bekennen dat ik een zwak heb voor comfortabele huidskleurige ‘oma-onderbroeken’. Ze zijn niet de meest flatterende, maar oh zo comfortabel!”

Heb je een go-to outfit voor een dag waarop je je goed in je vel wilt voelen?
“Zeker weten! Een mooie jurk doet wonderen. Ik draag bijna altijd jurken, en dat het hele jaar door. Of het nu een eenvoudige Vero Moda is of iets chiquers van Atmos, ik ben er altijd voor te vinden. Je hoeft ’s ochtends maar één kledingstuk aan te trekken, zo simpel en altijd goed! Ik krijg ook vaak complimenten over mijn outfits.”

Op welke modetrend kijk je nostalgisch terug?
“De roaring twenties met die prachtige charleston-jurken. Zo’n tijdloze elegantie, daar hou ik echt van. Ik vind het jammer dat die trend nooit is teruggekomen.”

Welke bekende persoon zou je graag eens in de winkel zien binnenwandelen en verderhelpen met zijn of haar outfit?
“Tom Waes lijkt me een leuke uitdaging. Hij draagt altijd het merk State of Art. Mocht hij binnenwandelen, zou ik hem graag eens uit zijn comfortzone halen en in iets moderns van Guess steken. Dat zou ik willen zien!”

Kom kennismaken met Marleen
Zou je graag een babbeltje doen met of stijladvies krijgen van Marleen? Ze ontvangt je graag met een glimlach in NOBA Tielt-Winge.

Shop in stijl

Kom onze volledige collectie ontdekken!

Katrien, Stijladviseur

0