6 juni 2024

All Eyes On: Assistent-Shopmanager Kelly

Bij NOBA draait alles om passie voor mode en wie kan daar beter over vertellen dan onze eigen Kelly van de winkel in Bree? Na 8 jaar bij NOBA heeft Kelly een schatkist aan stijlvoorkeuren en -geheimen, die ze vandaag exclusief met jou deelt.

Wat is jouw favoriete NOBA-merk?

“Ik hou van de merken Guess en Artigli. Ze zijn exclusief en speciaal, niet iets wat je overal ziet. Ik heb niet echt één specifieke stijl die ik graag draag, maar vind altijd mijn ding bij deze merken.”

Wat was jouw grootste fashion blunder ooit?

“Onlangs ging ik naar de autokeuring. Ik kreeg er heel wat blikken van mannen daar. Ik maakte er niets van op dat moment. Achteraf merkte ik op dat een van de knoopjes van mijn blouse was losgekomen. Dat verklaarde het … (lacht).”

Wat is jouw fashion guilty pleasure?

“Zodra ik thuiskom, gaat de werkkleding uit en trek ik mijn comfortabelste huispak aan … Eentje met een opvallende tijgerprint (lacht). Ik heb ook een zwak voor dikke wintersokken met antislip. Hoe gezelliger, hoe leuker!”

Heb je een go-to outfit voor een dag waarop je je goed in je vel wilt voelen?

“Mijn signature look is een zwarte of grijze jeans, gecombineerd met stoere boots, een topje en een oversized blazer. En als het voorjaar aanbreekt, ruil ik de boots in voor mijn All Stars.”

Op welke modetrend kijk je nostalgisch terug?

“In mijn tienerjaren was ik fan van de Buffalo-schoenen met vlammetjes. Ik wilde ze absoluur hebben. Ook de flaired broeken en croptops zie ik nu graag terugkomen. Ze brengen me terug naar die onbezorgde Britney Spears en M-Kids tijd.”

Welke bekende persoon zou je graag eens in de winkel zien binnenwandelen en verderhelpen met zijn of haar outfit?

“Joke Emmers zou ik heel graag stijladvies geven. Ze is zo’n goedlachse, spontane en down-to-earth persoon waardoor ze me heel leuk lijkt. Aangezien ze een curvy figuur heeft, zou ik haar een outfit van ONLY Carmakoma en Amagia laten passen. Dat zou haar mooi staan denk ik.”

Kom kennismaken met Kelly

Zou je graag een babbeltje doen met of stijladvies krijgen van Kelly? Ze ontvangt je graag met een glimlach in NOBA Bree.

Shop in stijl

Kom onze volledige collectie ontdekken!

Katrien, Stijladviseur

0