5 maart 2024

All Eyes On: Amagia

New brand alert! We breiden onze collectie uit met alweer een topmerk. Deze keer eentje voor de curvy dames onder ons. Hou je van vrolijke, vrouwelijke kleding waar jij je goed in voelt? Dan is Amagia by Amélie&Amélie vast iets voor jou. Stijladviseur Erica van NOBA Hasselt vertelt je graag meer over het merk en de collectie.

Over Amagia

Amagia is het zusje van het merk Amélie&Amélie. Een Belgisch dameskledingmerk met roots in Italië. En dus ook op z’n Italiaans: vrouwelijk en elegant. Amagia staat, net als Amélie&Amélie, helemaal in het teken van vrolijke, kleurrijke en modieuze kleding. Stijlvol en tijdloos.

Amagia richt zich meer tot kleding voor curvy dames. Vroeger was het moeilijk om mooie, goed passende kleding te vinden in grotere maten, is dit nu niet meer het geval. Amagia 

biedt leuke outfits in heel wat verschillende kleuren, stijlen en prints. Hun doel? Om jou de vrouw te laten zijn die je wil zijn. Zo breng jij comfortabel én modieus de dag door.

Comfortabel en modieus

De kleding van Amagia is verkrijgbaar in maten 44 tot 50 (bij NOBA). De stijl van de kleding is eigentijds en veelzijdig, voor ieder wat wils. Elk kledingstuk is ontworpen met aandacht voor comfort en stijl, waarbij soepele stoffen en flatterende silhouetten worden gebruikt. Hou je van vrolijke kleuren en leuke prints? Dan staat Amagia jou helemaal op het lijf geschreven. Letterlijk. Want in deze items ga jij je op-en-top vrouwelijk en zelfzeker voelen.

Sneak peek van de collectie

Benieuwd naar de collectie van Amagia? Take a look! 

Kom de volledige collectie ontdekken

“Lijkt Amagia helemaal jouw ding? Kom langs in een van onze winkels of bezoek onze webshop om de nieuwste collectie te ontdekken. Onze stijladviseurs staan klaar om hun ogen op jou te richten en je persoonlijk advies te geven. Kom je langs bij NOBA Hasselt? Dan help ik jou graag verder! Tot snel!”

Erica

Shop in stijl

Kom onze volledige collectie ontdekken!

Katrien, Stijladviseur

0